Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2011

Puuhastelua

Olkkarin ikkunan tähti vaihtui inan verran isompaan, nyt se on hiano!<3 Pikkuluistimet löysivät paikkansa keittiön seinästä kera vanhan piirakkavuuan, söpöt kerrassaan :) Tänään herkuteltiin välipalalla tuoreilla sämpylöillä.. tää oli jo viikon sisään toinen kerta, kun leivoin, mikä on vallan outoa mulle! Mutta onpahan tuo vaan hauskaa puuhaa ja nopsaa, kerkee hyvin tehdä pojan päikkäreiden aikana. Erittäin mieluisa ajatus on myös se, että saa tehdä ite "terveellisempiä" sämpylöitä, hyvää ja läheltä ;) Iltapalaksi riisipuuroa, nams! :)


4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tapetti! (kaiken muun kauniin ohella)

  Oon iha kyllästyny jo näihin mitä tääl on, onhan nää jo kohta puoli vuotta ollu seinässä :P

  VastaaPoista
 2. Puuh, toi on ollut keittiön seinässä vuoden ja n 5kk jälkeen oisin halunnut vaihtaa :D ei ollut yhtään sen tyylinen mikä piti tulla, mutta kun ei sellasta löytynyt niin päätettiin repästä.. ja ei, se ei ollut niin hyvä idea... Nyt kompromissiratkaisu oli laittaa toi puolipaneeli, niin on kivempi tuo tapettikin.. sen vaihto on sit myöhemmin xD

  VastaaPoista
 3. no kun meillä on kaikki eri harmaan sävyt täällä...makkarissa on vaaleensinistä ja hopean sävyä mut muuten lähes mustasta vaaleen harmaaseen... ja olkkarin seinät on tosi tummat...en tiiä oikee mitä on tullu ajateltua,nyt haluaisin valkoset seinät :)

  VastaaPoista
 4. samma här, valkosta ja beigeä meille kiitos :DD

  VastaaPoista