Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Enkelin siipien havinaa...

Tänään meillä oli tuon jepen korvien putkitus, ja rankan aamun seurauksena tuo nukkuikin sitten neljän tunnin päikkärit. Kelpaa! xD Noo, sillä aikaa väkersin muun muassa tämmösiä enkelin siipiä, ihan ite oon taiteillut ton mallin eri versioitten pohjalta. :D  Päällystin tiimarin sivuilta ilmatteeks printattavilla tekstipohjilla, ne on tosi kivat, kannattaa hyödyntää! Muutenkin tuolta löytää vinkkejä vaikka ja kuin: tiimarin sivuille ja tekstipohjien lumoihin tästä:) Ja pakko sanoa, että tykkään! <3 Tämmösiä samanlaisia vois tehdä vielä pikkusiipi-versioina kuusenkoristeiksi :) ...kun mitään muuta tekemistä ei tässä ennen joulua ole xD

2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja kiva idea! :) Ja kiitos myös tiedosta että Tiimarin sivuilla on kaikkea tuollaistakin, enpäs tiennykään!

  Oon täällä käynyt useestikin kurkkimassa sun inspiraation tuloksia (Maijun blogin kautta, kuis muuten ;), mutta oon saamattoman laiska kommentoimaan. Nyt ryhristäyryin, ja kehunki sitte heti että oot kyllä taitava tekijä! Ja teillä näyttäis olevan tosi kaunis koti :) Lämpöistä joulunaikaa! Ja paranemista pienelle miehelle!

  VastaaPoista
 2. Nuo Tiimarin sivut oli yllättävän hyvät, löysin ne itekkin jonkun blogin kautta. Siellä on kivoja ohjeitakin vinopino, täytyy oottaa, että jätkä vähän kasvaa niin saa askarteluapulaisen ;) linkitän sivun vielä tohon blogitekstiin mistä noi taustat löytää:)

  Ja kaunis kiitos kauniista sanoista, itekkin pitäis ryhdistäytyä ja kommentoida blogeihin joita käy lukemassa. Se vaan piristää niin kummasti kun saa lukea kommentteja! :)

  Ihanaa joulunaikaa myös sinne teille! :)

  VastaaPoista