Sivut

tiistai 27. joulukuuta 2011

Joululahjaksi sytykeruusuja

 Itsetehtyihin lahjoihin päätyivät myös nämä sytykeruusut. Ohjeita on netti pullollaan, tekeminen on yksinkertaista, jos jaksaa vähän siivota jälkeen :D Tässä yks hyvä ohje kuvineen. Itse sulatin steariinin lasikipassa, jonka pistin vesikattilaan, koska meillä ei (ainakaan vielä xD) ole askartelukäytössä olevaa kattilaa.

Tässä ruusut odottaa väriä pintaan! :) Ihan nättejä ne oli jo näinkin :>Steariinia pinnassa! Mulla oli muutama eri värinen kynttilä ja kastamalla useamman kerran sai kivasti pikkasen erisävyjä aikaan :)


Ja valmis paketti oli mun mielestä kyllä tosi nätti :)

Isäntä kiros tämän illan jälkeen meen kämpän olevan yks Sinooperi xDD Hih!

5 kommenttia:

 1. Niin on, eikä tokikaan mun oma idea :D Kannattaa hyödyntää ;) pienellä rahalla eikä kovin suurella vaivallakaan saa mukavia viemisiä, näitä vois viedä vaiks mökkituliaisikskin tai miten vaan.. Ja keväällä/kesällä ihanat pinkit ja limet kynttilät hyötykäyttöön :) oi, tai näitä vois vaan pitää ihan koristeenakin, on sen verran nättejä :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. täytyy kyllä itselläkin kokeilla :b tosin meillä ei vielä edes ole takkaa kun vasta keväällä aletaan taloa rakentamaan mutta vaikka sitten mummoloihin voisi viedä tuliaisina.:) missä suhteessa muuten laitoit vettä?

  VastaaPoista
 4. en muista tarkkaan kuin paljon vettä pistin, mut en kovin paljoa, muutaman sentin pohjalle :)

  VastaaPoista