Sivut

perjantai 31. elokuuta 2012

yläkerran aarteet ja menkää metsään!

Yläkerta on vielä osin kesken, mutta tällä hetkellä remontti on tauolla ja elellään ihan normaalisti. Aulassa kuitenkin on jo kasa mun aarteita odottamassa oikeille paikoille pääsyä, vanha työkalupakki väärinpäin laitettuna toimittaa lehtikorin virkaa, kehto saa sisäänsä muksujen leluja ja vanha puuarkku imee sisälleen uskomattoman määrän tavaraa eli toimii loistavana säilytystilana. Nää on vaan ihanat!
Ruokapuolen juttuja pyörittelen päässäni ja mieli tekisi niistä kirjoittaa yhtä ja toista, mutta se vaatii niin suurta keskittymistä saada ajatukset järkevään kirjoitettuun muotoon, että se saa jälleen jäädä odottamaan parempia aikoja. :D Sen verran kuitenkin, että juuri joku päivä luin, että superfoodien noste saa väistyä suomalaisten wildfoodien tieltä. Pointtina mitä ilmeisemmin oman sukupolveni vieraantuminen luonnosta ja Suomen metsien ja luonnon tarjoamien marjojen ja sienien hyödyntämättä jättäminen. Joten, menkää metsään! Lähiruokaa superina, kuin hienoo se on? No hienoo! Ja ai  vitsit että inhoan näitä muotitermejä superfood ja wildfood :D mutta toisaalta, ehkä niiden hypettäminen ja median hössötys nostaa ne suuremman yleisön tietoisuuteen. :)

Perjantai-illan herkutteluhetki, ah, tätä oon odottanut taas koko viikon. ;) Raakasuklaata (pitäs muuten opetella tekemään ite), muutamat sokerimantelit ja jugurtticashewt, kylkeen päärynänmakuista vihreetä teetä. Parasta.<3 

Ihanaa Viikonloppua Kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä sit taas tykkään noista nimikkeistä! Ajatteles nyt kun vetelet mustikoita naamaas ja saat sanoa syöväsi niitten ainaisten mustikoiden sijaan wildfoodia! ;D By the way, juuri nyt kokeilussa tee kera kookosöljyn; ei huono!

    P.s Että mä vihaan noita sanahirviöitä :DD

    VastaaPoista
  2. Saa ittensä ainakin kuulostamaan paljon tärkeemmältä kun höpisee vaan wildfoodeista ja muista :D meinasin laittaa sitä öljyy teehen, mut oli niin hyvää tää uus mitä ostin tänään niin en viittinyt sotkee makua :D

    VastaaPoista