Sivut

lauantai 10. syyskuuta 2011

Uusin rakkauteni kohde...

on Poriin juurikin avattu Sinooperin Homestore! Kävin tänään kurkkimassa, mitä sieltä oikein löytyisi, ja löytyihän sieltä.. ;) Oikeasti menin hakemaan pari Tilda-kangasta, kun ilmoittivat niiden olevan hyvässä alessa... ne on vaan niin ihania! :) Nyt kun olen saanut hommattua pari Tilda-kirjaakin, niin aattelin, että ois kiva kokeilla jotain pupua tai muuta hahmoa... vaikka tuon pojan huoneeseen hyllylle ;) Porissa ei ole mun makuun sopivaa askarteluliikettä ollut, joten tuo Sinooperin valikoima tuntui luksukselta! Ai niin, ja oli siellä ylipäätään kaikki Tilda-tuotteet alessa.. joten pakkohan se oli jälleen yksi peltilaatikko ostaa. Näitä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? :D Mukaan tarttui myös hauskat magneettisanat.. Ensin ärsytti, kun eivät pysy suorassa kovin hyvin, mutta ei se oikeataan haittaa, kivat ne on noinkin :)

Uusin laatikko :D huono kuva, kun oli pimeetä ja salaman kanssa kuvasin :P mutta ihanan hempeetä vaaleansinistä ja -punaista ;) <3

Jääkaappimagneetit :)


Remonttikuvia ei ole edelleenkään laittaa, vaikka niitä jo ajat sitten lupailin :P Kone sekoili ja netti oli poissa käytöstä hetken, siksi postaukset on jääneet nyt muutenkin vähemmälle. Yläkerrassa tapahtuu kyllä koko ajan, mutta siellä on niin kauhea kaaos tällä hetkellä, ettei mitään kuvia oo järkeä ottaa, koska ei näkyis kun pelkät roskat ja työkalut xD mutta kyllä, piakkoin, lupaan! Tämä keittiökin on ollut kesken kohta vuoden päivät, siis vailla viimeisiä viilauksia, ikkunankarmeja ja listoja.. Ja nyt tuo ukko lupasi, että jos me pojan kanssa mennään viikonloppuevakkoon niin hän ens kuun alussa rykäsee ja pyytää muutaman kaverin avuksi ja tekevät tämän valmiiksi. Huippua!!! Sitten on mukavaa, kun saa syksy ja joulukin tulla siistiin kotiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti