Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Syksyistä me&i:lta sun muuta

On pitänyt jo montaa päivää postata näistä parista ihanuudesta, jotka ostin poikkeuksellisesti uutena tolle pikkujätkälle.<33 Poikkeuksellisesti siksi, että suurelta osin kun pikkuherran vaatevarasto täydentyy aina kirppiksillä käydessä :) Me&i:n syysmallistosta ois ykkösvaihtoehto ollut turkoosit sienet, mutta sitä ei ollut saatavilla kun tyttöjen tunikana, pöh! No, on tuo turkoosi pöllökin ihana! :) avaruuspaita tuli ylläripakettina ja menetteleehän se, vaikken sitä ite ois valinnut.. tommonen synkkä väri sopii talveen :D Alemmassa kuvassa body, jota mietin pitkään, että onko liian pliisu. Salama siis väräristää väriä, on todellisuudessa ihan beige. Kuitenkin nuo metsäneläimet ja tassunjäljet ja kaikki sopii niin hyvin tänne meidän ympäristöön, et oli se sit kuitenkin pakko ostaa! Ja tyytyväinen oon, että näihin päädyin :) 


Tänään on jopa aurinkokin paistanut vähän aikaa, huippua! :) Äiti oli päivän täällä viihdyttämässä heppua (ja samalla siivoomassa xD) ja toi mulle kasvissosekeittoon vermeet.. tuli muuten hyvää, nams! :) Seuraavat päivät onkin täynnä ohjelmaa, mikä on hyvä, koska tuo isäntä tekee ylitöitä.. ei jakseta pojan kanssa vaan lojua kotona kaksin. Mutta onneks, ONNEKS, tolla alkaa kuukauden (HÄ?) loma. KYLLÄ! parasta<3 Yläkerran rempasta siis toivottavasti kuluvan kuukauden aikana tulossa vihdoin niitä kuvia!!! :)

3 kommenttia:

  1. Ihana toi alempi body! Mäki tykkäisin siittä<3 Kiitti, oot mun eka lukija :D Ja siitä kysymys, miks tätä ei voi "seurata"? Vai enks mä vaan osaa?

    VastaaPoista
  2. Voi tätä blogii lukee, on tuolla oikeella alhaalla :DD Hih, ja totkai mää olin heti siellä kurkkimassa, en vaan muka ehtinyt mitään kommentoida ;) Juu, noi vaattett on kyl<3

    VastaaPoista
  3. Kui mul lukee siinä vaan että: Lukijat, ja sit ei näy mitään muuta :o Eikä mihinkään voi painaa.. No, lisäsin sen itse tuolta Hallintapaneelista.. :)

    VastaaPoista