Sivut

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Uutta ihanaa

Nytpäs saatte ihastella mun uusimpia ihanuuksia ;) Kävin VillaSallan juhannusalessa kuolaamassa ihanuuksia ja tuhlasin samalla synttärilahjaksi saamani lahjakortin. :) Voi, sieltä ois voinut taas ottaa kotiin kaikki! <3


Rautainen &-merkki, ISO, tää on HIANO :D tän hetkisessä kaaoksessa löysi paikkansa meidän leivinuunin päältä, katotaan mihin sitten loppujen lopuksi kotiutuu... Tää kestäis kyllä vaikka ulkonakin :P Haaveilen myös parista muusta kirjaimesta, mutta puisista.. Ukko kyllä totesi, että hän voi yrittää sellaset mulle tehdä, jes! :)
 Sitten mukaan tarttui valkoinen puulaatikko... Mää oon vaan niin heikkona näihin ;) Sinne muutti heti asumaan vanhat avaimet...


Maailman surkein kuva maailman hienoimmasta kannusta... Kännykän kamera tökkii :P Laitoin vanhoja aterimia sinne, sopii kun nenä päähän.. Vähän pitsiä vielä ja avot! ;)



Ja niin, kyllähän Greengateakin tarttui mukaan, mutta VAIN tämä yksi purki. Vastustamaton vaaleanpunainen<3
Ja lopuksi vielä lasipullo, tuo vasemman puolinen siis tarttui mukaani VillaSallasta, oikeanpuolinen on joku vanha, oiskohan löytö kirpparilta. Nää on vaan söpöt! Nyt ne on kaverit toisilleen :)

Niin no, nää on näitä, mut minkäs teet ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä, varsinkin tuo & merkki ja lasipullo mun silmääni myös :)

    VastaaPoista
  2. Nää on näitä, pitäs vaan saada kämppää siihen kntoon, et pääsis tavarat oikeuksiinsa ;)

    VastaaPoista