Sivut

torstai 16. kesäkuuta 2011

Ompeluksia sadepäivän iloksi :)

Eilen tuli vihdoin ommeltua tolle pikkuhippuselle jotain vaatetta. Mikäs sen parempaa sadepäivänä! Kankaita tulee aina haalittua sieltä ja täältä, joten täytyy välillä saada jotain aikaiseksi, että voi ostaa lisää uusia ihanuuksia ;) EN vieläkään korkannut omaa, uutta konetta, vaan surautin nuo äiteen saumurilla ja koneella. (tietty mummun viihdyttäessä tota hippiäistä, enhän mä mitään pysty tekemään, jos tuo toinen tuossa möyrii :D ). Tässäpä kuvat eilisistä aikaansaannoksista!

 Hilcon IHANASTA kärpässieni-trikoosta tuli pipo, joka pääsi heti toistoimiin, koska eilen oli _kylmä :S Voi että, tää on niin söpö kangas! :D t-paita on jo melkeen valmis tästä samasesta kankaasta ja taitaapi riittää vielä yhteen pitkähihaseenkin, jos kokeilis raglanhihoilla :)
 Myös tämä on ihan ihana kangas! (hmm, tarkemmin mietittynä, en tee rumista kankaista mitään xD) Punaista apinaa&norsua, keltaisilla resoreilla. Tämä oli suht hyvä malli poitsulle, kaavaan tehtyjen muutosten jälkeen (kiitos äiti), tätä voi siis hyödyntää jatkossakin! ja arvaatteko, tätä samaista kangasta on myös keltapohjaisena! vähänkö siitä tulee makee t-paita ;)


Ja metsolan supersöpöä traktoria (tätäkin löytyy sit eri väreissä :D), nyt valmistui housut, kaava muokattiin malliltaan samanlaiseksi kuin meen parhaat velourpökät on, ja hyvät tuli ! :)

Oi, kun oli kiva ommella noita! ja melkosen ylpee olen, koska tajusin noita tehdessäni, etten oo juuri lainkaan ommellut resoreja ennen ja ei niistä nyt ihan kamalat tulleet ;) Ja onneks on äiti, joka auttoi, kun meni sormi suuhun xD

1 kommentti:

  1. Ihania! :)Ihanat kankaat ja housujen malli näyttää hyvältä!

    VastaaPoista