Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

keväisiä ajatuksia

tuli näistä hyasinteista! Vaikka joulukukka tuo kai onkin, mutta kaunis vaaleanpunainen on niin keväinen ja ihana. :) Alkaa nuo pastellisävyt muutenkin vallata mieltä, tää meen koti kaipaa jo kipeesti vaaleanpunaista joulun jälkeen. Yläkerran ollessa remontissa on alakerran tavaramäärä kuitenkin melkosen suuri, niin menee aina tovi jos toinenkin, kun alkaa siivoamaan ja järjestämään. Sama pää kesät ja talvet, niin ei ikinä voi muistaa, että mitä missäkin laatikossa on. :D Noo, kyllä se tästä, kohta saan järjestettyä noi laatikot, niin sit saakin hyllynpäälliset ja pöydät siistiks, niin että ne kaikki ihanat tavarat pääsee taas oikeuksiinsa. :)

Luntakin saatiin tänne, vihdoin ja viimein. Ihanaa, kun pääsee ton pikkujepen kanssa pulkalla ulos, kun ei sinne sateeseen viittinyt oikein mennä. :P Ja ihanaa valoa se lumi vaan tuo! Meillä vielä joulunjäljiltä on paperitähdet ja sydänvalot ikkunassa, mutta eivät oo niin joulusia, joten saavat vielä olla ja piristää mieltä. :)3 kommenttia:

 1. Hei vaan ja ihanaa alkanutta vuotta 2012..
  Googletin "pastellisävyt sisustuksessa" ja löysin näin sinun blogisi, ja klikkasin itseni lukijaksi, minä olen tykästynyt vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen sitten jotekin antiikin vihreä jyrää tietään minun makuuni..hassua miten se mieli muuttuu vuosien myötä, kun ennen en sietänyt mitään vihreää missään muodossa..
  Innolla odottelen seuraavaa postausta :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa seuraamaan blogiani! :) Mieli tosiaan on vaihtuvaista sorttia, ennen pidin paljon vahvoista tehosteseinistä, mutta nyt mieli halajaa valkoista ja vaaleaa, värejä sitten tekstiilein sun muuten :)

  VastaaPoista
 3. Ja tuolla mun seuraamissa blogeissa on myös monta, joista löytyy mm. ihania sisustusjuttuja, kannttaa kurkkia! :)

  VastaaPoista