Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

tee se itse joulu: joulukukat :D

Tuo pieni ihanuus on taas tänään ollut erittäin äiti-ystävllinen ja nukkunut päikkärit oikeen kunnolla.. vielä kun tän blogitekstin ajan vetelis unia, niin bueno! :) Eilen kaupasta tarttui mukaan kolme kukkasta, jotka tänään sitten väkersin kivemmaksi.. Ihan ok noista tuli, ikinä kun en ennen oo kukkien kans mitään tehnyt :D ja pääsee satakertaa halvemmalla, kun ei osta valmiita asetelmia ;)

sammalta, käpyjä, juuttinarua, taikataikinakoristeita ja sieniä (taas :D) sekä kaapista haalitut kori ja maljakko sekä kirppislöydöt ihanan punaiset emaliastiat, niistä on tän joulun kukkajutut tehty :) ja helppoa kuin mikä! :) Kuvissa vilahtaa myös monivuotiset amaryllikset käpyjen kera, sekä joulukalenterikynttilä :)


5 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihania, siis oikeesti! Tai ei oo nyt tarkoitus kuulostaa mitenkään yllättyneeltä, koska selvähän se et sä haltsaat nää jutut paremmin ku hyvin...mut tulipa vaan tajuttua taas et mä en IKINÄ osais tehdä mitään tollasta! Tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kaunis ihanista sanoista<3 Yllätyin kyllä itekkin positiivisesti kuin kivat noista tuli (ja nyt sormet ristissä toivon, et mun hortonimin taidot et kerkee tappaa noita jouluksi xD)

    VastaaPoista
  3. Ihana jouluinen fiilis! Onnea kauniista asetelmista!

    VastaaPoista