Sivut

perjantai 7. lokakuuta 2011

Keittiön remonttia

Reilu vuosi ollaan asuttu tätä meidän kotia nyt, ja ensimmäisenä remonttikohteena oli keittiö. Tavoitteena oli saada se valmiiksi ennen pojan marraskuista laskettua syntymää, ja saatiinhan se. Samana sunnuntaina piti astiat laittaa kaappeihin, kun tulikin lähtö :D Tämä kohta kulunut vuosi ollaan eletty hyvin toimivassa, mutta edelleen keskeneräisessä keittiössä.. listat puuttuu, oviaukot on kesken ja yksi suurentamatta, leivinuunin takaseinä osittain laastissa, kaappien yläosien viimeistely tekemättä.. Lista on melkosen pitkä :D Näitä ei edes kyllä ite enää huomaakkaan... :D Mutta NYT se muuttuu! Miehellä alkaa tänään loma _LOMA_ (korostan tätä edelleen, koska se on melkosen harvinaista herkkua :D) ja loma polkaistaan käyntiin keittiörempalla! Viikonloppuna tulee muutamat kaverit auttelemaan ja ensiviikon aikana tuo uhkasi keittiön tulevan kokonaan valmiiksi. oho, ihan outoa aatella, et meillä ois keittiössä listat xD Ja kuinka ihanaa, joulukin tulee ja sit ois ees yks huone kunnossa :) <3 Aattelin nyt laittaa kuvia ennen tätä viimeistä rykäsyä.. Kuvat on otettu viime jouluna ja uudempia en jaksanut alkaa ottaa, koska täällä on jo melkonen kaaos, kun tavaroita tyhjennetty pois tieltä.. Mutta josko sitten ens viikon aikana kuvia siitä uudistetusta ja viimeistellystä keittiöstä? :) ja tulevien lomaviikkojen aikana ehkä jopa yläkerrasta? *sormet ristiin ja toivotaan* :)

Kissakin siellä makailee lämpimän uunin päällä :)
2 kommenttia:

  1. oi että minäkin niin haaveilen omasta talosta. Ollaan nyt kierrelty näytöissä mutta aika surkea valikoima :( Päädyttiin nyt sitten odottelemaan kevättä ja selailemaan taloesitteitä josko sitten rakentaisimme.

    Mun Nekkumaa on muuten nykysin pikkupiltti.blogspot com, huomasin vaan ku tuolla sun sivupaneelissa näkyy tuo vanha bloginimeni :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihanaa asua omassa talossa, vaikka remppa onkin kesken! sietää sitä kaaostakin ihan hyvillä mielin, kun tietää, että sitten JOSKUS tää on sellanen kun halutaan :)

    Oon kyllä käynyt siellä sun uudessa blogissa, nekkumaa näköjään jäänyt roikkumaan :P :)

    VastaaPoista