Sivut

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Remonttisepustusta

Kyllä tuo yläkerran remppa vaan etenee, hitaasti, mutta varmasti. Aika uskomattoman hieno tunne oli, kun viikonloppuna vihdoin pojan huoneeseen saatiin lattia ja lähes kokonaan väliseinät xD eipä sitä ennen tiennyt, kuinka HIENO asia se väliseinä voikaa olla ;) Nyt kun vielä aulan puolella saataisiin lattia, niin koko ilme muuttuisi jo paljon, eristyksienkin kanssa kun mennään jo voiton puolella! Kyllä tää tästä, pieni haave olis, että marraskuussa olevien pojan synttäreiden aikaan oltais jo nukkumassa yläkerrassa.. Kyllä se voi vaan olla mahdollista! Ja oi että, kuinka ihanaa onkaan sitten laittaa joulua, jos vaan se yläkertakin ois kuosissa (ees osin) jo sillon <3

Poitsun huoneen pintoja oon kovasti miettinyt, nyt päädyttiin siihen, että maalataan seinät.. Väri ei oo aivan selvillä vielä, mutta todennäkösesti päädytään johonkin neutraaliin vaaleeseen tms, mihin on sitten helppo yhdistää värejä mielen mukaan :) Kauan harkitsin Sanduddin mallistossa olevaa muumi-tapettia, mutta tultiinkiin aatokseen, että ostetaan sitä rulla ja tehdään pari canvas-tyyppistä taulua. Niillä on sit jatkossakin helppo muokata huoneen ilmettä! :) Jostain bongasin myös sellasen PUU-naulakon, siis puun näkösen jutun, jonka voisi itse (tai siis mies voisi xD) tehdä, ja maalata sen vaikka turkoosiksi ja laittaa koukut. Oi! Tässä kuva siitä muumi-ihanuudesta!

 

Oi ja niin! Vitsit mä haluan sit pojan huoneeseen tollasen vanhan pulpetin! toivottavasti jostain kävelee hyvä vastaan :D Ja meidän makkariin saa tuo ukko tehdä yöpöydät vanhoista laudoista, samanlaiset kuin meen puuteline on alakerrassa, mutta vaan inan pienemmässä koossa. Pitääkin siitä laittaa kuva joku kerta, on meinaan hiano :) 

No, näin tällä kertaa, kuvia yläkerrasta tulee heti, kun niissä oikeesti näkyykin jotain valmista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti