Sivut

torstai 26. toukokuuta 2011

ja edelleen pihaa ---

Tää alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa jonkinsortin puutarhablogilta, mutta eipä näin kesän kynnyksellä voi tuolta pihalta poiskaan pysyä :D Tänään saatiin äitin avustuksella laitettua kasvimaahan jotain kasvamaankin ja lisäksi kukkia pihan kaunistukseksi <3 kuvia, kuvia, kuvia, niitä postauksen päätteeksi! Tuo kasvimaa vaatii kyllä vielä kaverin tonne meidän suulin päähän, koska haluun laittaa vielä lisää kasvamaan :) Jotenkin erittäin paljon viehättää ajatus, että saa syödä itse kasvatettuja kasviksia ja oman pihan marjoja, se on luomua jos mikä! Niitä kun ei raaski kaupasta kasapäin ostella :P Kasvimaalle päätyi kasvamaan sipulia, persiljaa, tilliä, porkkanaa ja kahta eri salaattia sekä ruohosipulia, joka tulee myöhemmin. Kaveriksi kehäkukkaa, kun porkkana tykkää olla sen kaveri :D Toiseen kasvimaahan haluun vielä perunaa, hernettä, kesäkurpitsaa ja kurkkua :)

Pihasaunalle laatikoihin petuniaa ja keskelle pihaa, mun KUKKAPENKKIIN (joka näkyy aikaisemmassa postauksessa todella myllättynä xD ) pelargonioita, neilikkaa ja orvokkeja (joo joo, orvokit oli sikahalpoja kun myydään alessa jo xD ). Ja ainiin! Kuvissa myös mun ihanaakin ihanampi amppelihökötys heinäseipäistä, joka on ollut suunnitteilla kauan.. ja nyt vihdoin sekin on siinä. Ja amppelissa tosiaan lumihiutale :) BUENO!<3 Voi että, oma piha on vaan niin jees <3

Ja olin unohtanut, että meillehän istutettiin viikonloppuna kuusiAITA, siitä kuvia ekana.. ja joo, noi kuusentaimet on ehkä virallisesti aita noin kymmenen vuoden päästä xD mutta jostain on aloitettava ;)

AITA :D

kih, KUUSI ;)
Saunan ikkunalla :)

Tässäpä aiheesta poiketen myös kuvaa meidän maakellarista :)


 Ja sitten siihen itse pääasiaan eli kukkapenkkiin :)
Jeps, tämä tällä erää :) Nyt täytyy hakea pyykit narulta ennen kun on yö :D morjes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti